Mindenki szeretne mosolygós Karácsonyt. Ne rajtunk múljon!

Mindenki szeretne mosolygós Karácsonyt. Ne rajtunk múljon!
2013. December 23.
Ötvenhét helyi, diószegi és gálospetriben nevelkedő gyerek kapott karácsonyi ajándékot egy önkéntes csoportnak köszönhetően. Felvinczi Erzsébet tanítónőtől tudtuk meg a részleteket.
/vlm/Image/Show/84/
A Bank utcai gyerekek ajándékaikkal

Néhány felnőtt négy évvel ezelőtt összefogott, hogy adományokat gyűjtsön, és juttasson el gyerekotthonokban nevelkedő, és délutáni foglalkozásokba bevont gyerekeknek, tudtuk meg Felvinczi Erzsébet tanítónőtől, akivel (és társaival) a minap a gálospetri otthonban is találkoztunk. Idén már több pedagógust és diákot is bevontak a jótékonysági munkába, így 57 gyerek karácsonyi álmát tudták valóra váltani Bihardiószegen, Gálospetriben, és helyben. Közvetlen segítőjével, Moldovanu Mártával 3 napig pakoltak, csomagoltak, címkéztek (minden gyerek névre szóló ajándékot kapott).
A Bank utcai csoportban (melynek létéről nemrégiben számoltunk be) 3 csomagot kapott minden gyerek: egyet a nagyváradi Eximtur utazási iroda cipősdoboz akciójának keretében, egyet a Zelk Zoltán Általános Iskola diákjaitól, egyet pedig az említett csoporttól.
Felvinczi Erzsébet ezúton is köszönetet mond kollégáinak, és a gyerekeknek a segítségért, a munkáért, a hozzájárulásért.
Azt már mi tesszük hozzá, hogy aki részt szeretne vállalni ebben a nemes szolgálatban, bizonyára megtalálja a csoport tagjait.

Keresés