Mire megérkeztek, kikaptak…

Mire megérkeztek, kikaptak…
2016. March 21.
Keményfokra érkezésükkor tudták meg az Unirea focistái, hogy már egy fél órája kikaptak... Az időpontváltozásról a szövetség nem értesítette a klubot.
/vlm/Image/Show/84/
Csapatunk idegenben is esélyes - lett volna - a 3 pontra

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság legutóbbi, 18. fordulójában kellett volna lejátszani a Keményfoki Viktória- Érmihályfalvi Unirea találkozót. Az ősszel csapatunk 6-1-re nyert a Praszler stadionban és természetesen most is esélyes lett volna az eddig pontot sem szerző házigazdákkal szemben.

Ám a gárda 130 kilométernyi utazás után a helyszínre érkezve szembesült azzal, hogy a kezdési időponton változtattak: 15 óráról (ami a sajtóban is megjelent a szövetség információira alapozva) 13 órára. Így, amikor 13.47 órakor megállt az Unirea busza a keményfoki pályánál, már egy fél órája lefújta a bíró meccset (egyébként a szabályoknak megfelelően eljárva, betartva a 15 perces várakozási időt).

Hétfőn délelőtt Fele Attila klubelnök elmondta: a helyszínen tudták meg a játékvezetőktől és a szövetségi megfigyelőtől, hogy a keményfokiak szabályosan kérték a szövetségtől a kezdősípszó idejének megváltoztatását. A dolog szépséghibája, hogy a jóváhagyott kérelemről szövetségi részéről senki nem értesítette sem szóban, sem írásban az érmihályfalviakat.

Fele Attila még hétfőn reggel beadvánnyal fordult a megyei szövetséghez: vizsgálják meg a történteket, ők részükről nem akarnak mást, csak egy új időpontban lejátszani a meccset.

Az ifjúsági csapat lejátszotta meccsét, Csűri Sándor tanítványai 4-2-re nyertek.

Keresés