Műszaki átadás a Malom utcában

Műszaki átadás a Malom utcában
2014. October 14.
Kedden délelőtt megtörtént Malom utca csatornázását lezáró műszaki átadás. Következhet az aszfaltozás, melynek már folyamatban van a dokumentációs előkészítése.
/vlm/Image/Show/84/
Ellenőrizték a műszaki paramétereket

Ahogy arról korábban beszámoltunk, megkezdődött a Malom utca korszerűsítése az önkormányzat, és egy, a beruházást támogató cég áldozatvállalásának eredményeként.
Kedden délelőtt befejeződött a kivitelezés első szakasza, amikor az elöljáróság képviselői átvették az utca csatornázását befejező cégtől a munkát, ellenőrizve a műszaki paramétereket. A helyszínen Panyi Barna, a Keviép építésvezető mérnöke “kalauzolta” a Nagy Szabolcs, Dobos Imre, Krizsán Zsolt, Munteanu Octavian és Oroszi Imre alkotta bizottságot, mely végigjárta az útszakaszt, mintegy felleltározva az aknákat, a háztartási bekötéseket, benézve az aknafedelek alá is. A tapasztaltakat a Városházán jegyzőkönyvezték.
Második lépésként következik majd az aszfaltozás, melynek dokumentációs előkészítése folyamatban van. Nyakó József polgármester elmondta: a Köztársaság és a Wesselényi Miklós utca közötti távon a legjobb ajánlatot tevő Dumexim cég fogja folytatni a munkálatot. A beruházás összértéke mintegy 200 ezer euró, ami nagyjából fele-fele arányban oszlik meg a két munkafázis, vagyis a befejezett csatornázás, és a még az idén elkészülő aszfaltozás között.

Keresés