Nagy igény volt a lomtalanításra

Nagy igény volt a lomtalanításra
2018. June 30.
Olyan igény volt a lomtalanítási akcióra, hogy a gyűjtést végző cég eleget sem tudott tenni a sok kérésnek, kedden folytatják az utcák bejárását. A sorsolást azonban megtartották szombat este.
/vlm/Image/Show/84/

A Polgármesteri Hivatal és a Bene International cég együttműködésében került sor szombaton a lakossági igény alapján megszervezett lomtalanítási akcióra. Ahogyan azt meghirdettük, a cég autói járták a várost, a telefonon bejelentett hívások szerint próbáltak eleget tenni a kéréseknek.

Az akcióban résztvevők között ajándékokat sorsoltak ki: CD-lejátszós rádiót nyert Kis Julianna, számítógéphez csatlakoztatható videokamerát Nagy Sándor, ventilátort Pomlényi Mónika (nyereményeiket át is vették, képünkön balról jobbra).

A cég képviselőitől megtudtuk: mintegy 9 – 10 tonna újrahasznosítható hulladékot gyűjtöttek össze a nap folyamán, olyasmiket is, amiktől más akciók idején nem lehetett megszabadulni. Olyan nagy darabokat is elvittek (pl. bútorokat, bojlereket), melyek megmozdításához is több ember kellett. Az igényeknek nem tudtak eleget tenni, mintegy 40 előjegyzés elmaradt szombatról. Ezek teljesítésére kedden kerül sor, a megadott telefonszámokon kapcsolatba lépnek időpont egyeztetése végett a kérelmezővel.

Ugyanakkor újabb előjegyzéseket már nem fogadnak, aki most elmulasztotta az alkalmat, egy későbbi, várhatóan ősszel sorral kerülő újabb akcióban vehet majd részt, aminek pontos időpontjáról majd értesítik a lakosságot.

Keresés