Nem jutottak tovább a csoportkörön

Nem jutottak tovább a csoportkörön
2018. February 21.
Gólgazdag meccseket játszott, ám nem jutott tovább a csoportkörön ez érmelléki csapat az idei, Nyíradonyban rendezett öregfiú kispályás focitornán.
/vlm/Image/Show/84/

Tizenharmadik alkalommal tartották meg vasárnap a nyíradonyi Harangi Imre Sportcsarnokban a Farkas Divatház Kupa öregfiúk focitornát, melyen idén már nem csak az Érsemjén néven szerepelt érsemjéni és érmihályfalvi tagokból állt csapat vett részt a határon túlról (immár negyedszer), de a nagykárolyi Com Kim gárda is. A 13. alkalom nem hozott sok sikert a határ innenső oldalát képviselő csapatoknak: mindkettő búcsúzott a csoportmeccsek lezárultával. Idén a tavalyinál (19) kevesebb (13) csapat iratkozott be a tornára, őket egy 5-ös két 4-es csoportba osztották, ahonnan az első kettő jutott tovább. Az érmelléki csapat elsőként Napkor község Feki és barátai nevű csapatával került szembe, és bár szemre úgy tűnt, esélyesebbek, újra bebizonyosodott, hogy a látszat néha csal: belefutottak egy 4-1-es vereségbe (mint később kiderült, a végül a torna 2. helyét megszerzőktől). Következett a nyírlugosi Farkas Divatház csapata, melytől vereség nézett ki, ám jó játékkal sikerült 3-0-ás győzelmet aratni.

A Tuzsérból érkezett Brazilok ellen ki-ki meccs zajlott, pontosabban a mieinknek a döntetlen is elég lett volna a továbbjutáshoz, de ilyenkor mi következik? Na, az következett, bár a pártatlan nézőket biztosan jól kiszolgálta a 20 perc alatt 7 gólos meccs: 4-3 oda… Ezzel az érmellékieknek befejeződött a torna, mely persze jobb eredményt is hozhatott volna, de marad egy újabb kellemes élmény, illetve a jövő évi jobb szereplés reménye. A végső győzelmet megérdemelten a debreceni Karbon szerezte meg.

A mérleg 3 meccs / 1 győzelem / 2 vereség / gólarány 7-8. A csapattagok (képünkön balról, fentről): Próbli János, Seres Tibor, Csiri Zoltán (1 gól), Gyula Lehel (2), Nagy Norbert (2), Rencz Csaba (1), Gombási Róbert (1), Venkli Csaba kapus, Solymosán István, Solymosán Ferenc.

(Bihari Napló)

Keresés