Nem sikerült győzelemmel kezdeni

Nem sikerült győzelemmel kezdeni
2019. August 26.
Pedig helyzetünk volt szekérderéknyi...
/vlm/Image/Show/84/

A hét végén megkezdődött a 2019/2020-as megyei első osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A Román Kupában történt fiaskó után győzelmi szándékkal utazott az Unirea első ellenfeléhez, Élesdre.

A szombat délelőtt tartott találkozó rémálmainkat idéző módon kezdődött, a 7. percben már 2-0 volt a hazaiaknak: mindjárt az 1. percben egy jó 40 méterről beadásnak szánt ívelés hullott a hálónkba kapusunk asszisztálása mellett, a 7. percben pedig játékosaink mintegy 30 méterről lövéshez engedtek egy élesdit, aki ki is használta ezt – 2-0. A “pofonok” hatására átvettük az irányítást, ám a gólszerzés nem és nem jött össze, még üres kapura sem… Legalábbis a 37. percig, amikor Gego volt eredményes, visszahozva a reményeket – 2-1.

A második félidőben már egyértelműen mi irányítottuk a játékot, a hazaiak talán egyszer jutottak el a kapunkig kontrából, ám akkor – ugye kitalálja? – mindjárt meg is szerezték harmadik góljukat… Hogy nálunk kik hagyták ki az egyre-másra adódott helyzeteket? Hát, akik éppen arra jártak. Ráadásul az utolsó 20 percet emberelőnyben is játszottuk, az egyik élesdi a második sárga lapja után járó piros lap felmutatása után vonult az öltözőbe. Továbbra is szorongattunk, a próbálkozásaink minden szögből minden oldalon elkerülték a kaput, amikor pedig a 90. percben a Gego buktatásáért megítélt büntetőt Széles értékesítette, az már csak szépségtapasz volt, a vége 3-2.

Ifj. Fele Sándor edző értékelése szerint “magunkat vertük meg”, csapata pedig a következő összeállításban szerepelt: Szkirkanics – Crişan, Jude, Urbanowski (20. p. Pop), Bacsó, Solymosán (82. p. Kiss), Boros, Sabău, Széles, Lakatos, Gego.

A forduló további eredményei IDE, a tabella pedig IDE kattintva tekinthető meg.

A következő fordulóban Belényes csapatát fogadjuk, szombaton 18 órakor a Praszler stadionban (ifjúsági találkozó nem lesz, mert a vendégeknek nincs utánpótlás csapatuk).

Keresés