Nem sok esélyünk volt Szentmártonban

Nem sok esélyünk volt Szentmártonban
2017. October 16.
Papírformának mondható eredményt ért el az Unirea Szentmártonban.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában a nyolc találkozóból hat a vendégek győzelmével ért véget. Sajnos, az Unirea meccse ahhoz a kettőhöz tartozott, melyeken a vendéglátók hagyták el győzelemmel a pályát, ám nem mondható meglepetésnek, hogy kikaptunk a listavezető Szentmártontól, 4-1-re. Bár az elképzelés az volt, hogy ha a szünetig “kihúzzuk” kapott gól nélkül, akkor akár meglepetést is okozhatunk, ám ehhez senki nem tartotta magát: a hazaiak azért, mert már a 7. percben vezetést szereztek, a mieink azért, mert nagy védelmi hibával hozzá is segítették ehhez őket. A második hazai gól sem azért született, mert a szentmártoniak óriási nyomás alá helyezték volna a kapunkat, hiszen egy nagyjából 50 méteres átadást követően született, amit azért el lehetett volna kerülni…

A második félidő elején felcsillant a remény, hogy visszajövünk a meccsbe, hiszen Gábor J. révén szépítettünk az 55. percben, ám ez az állapot nem tartott sokáig, mert rá öt percre újra kettő lett közte. Az utolsó gólt az utolsó percben kaptuk, így alakult ki a 4 – 1-es gazai győzelem.

Ifj. Fele Sándor csapata: Gábor G. – Horváth, Foris, Hossu, Crisan, Daroczi, Tóth, Morgovan (81. p. Kanalas), Sándor (70. p. Kiss), Gábor J., Gego.

A további eredmények és a táblázat ide kattintva tekinthető meg.

A következő fordulóban, szombaton az Unirea a táblázat utolsó előtti helyét elfoglaló Vaskoht fogadja, ennél jobb alkalom nem lesz az első hazai győzelem megszerzésére.

Keresés