„Nemdisznóláb” Érmihályfalván

„Nemdisznóláb” Érmihályfalván
2016. October 6.
A kezüket nyújtják a Showder Klub humoristái: október 13-án, csütörtökön 18 órakor a Bartók Béla Művelődési Házban kerül sor a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter új humorestjének premierjére.
/vlm/Image/Show/84/

“Idén is nagyon hülye címet választottunk az új turnénknak – ez a Szomszédnéni és Felméri Péter esteknél már hagyomány – Nemdisznóláb címmel tudtommal még senki sem lépett színpadra. Most, amikor mindenki búcsúkoncertet ad és felbomlik, mi úgy gondoltuk, hogy inkább összeállunk, és baráti jobbot meg egy egész estés kabarét nyújtunk a közönségnek – nyilatkozta Bálint Ferenc, a Karinthy-gyűrűs Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat tagja.

„Az új estünkben néhány fontos információt is meg szeretnénk osztani a közönséggel, az elsőt és talán az egyik legfontosabbat már a plakáton eláruljuk, miszerint a kezünk nem disznóláb. Ezt mutatjuk is, a plakáton szám szerint kilenc kezünk van, így az idei turnéban még többet fogunk gesztikulálni, mint eddig”; – tette hozzá Tóth Szabolcs.

„A tavalyi turnéban három emberre hat kéz jutott, így idén 50%-al nőtt a kezek száma, amit sikernek könyvelünk el”; – folytatta Bálint.

Komolyra fordítva a szót, Felméri Péter, a Showder Klub sztárja, izgatottan várja a legújabb találkozást: „Amikor 2013-ban útnak indítottuk az első Erdély-turnénkat, még nem tudtuk, hogy mekkora lendületet ad nekünk egy ilyen körút, amin minden nap más városban léphetünk fel. Azóta ez már a negyedik turnénk és egyre jobban élvezzük. Mindegyikre új poénokat írtunk, és nem lesz ez másként idén se. Már izgatottan várom, hogy újra útnak induljunk és elmesélhessem a közönségnek a legújabb történeteimet.”;

„A disznóláb régen egy rövidcsövű pisztolyt jelentett, és ha valaki a kezét nyújtotta, az a békés szándékáról árulkodott. Mi mindössze poénokkal leszünk felfegyverkezve, de azok is legalább akkorát tudnak szólni, mint egy hatlövetű”; – összegeztek a humoristák.

Jegyeket elővételben a 0755-755852-es telefonszámon (Sebők Zsolt), a művelődési házban, a főtéri újságosnál és a Spíler bárban válthatóak, de az előadás előtt a helyszínen is vásárolhatók. Az egész estés kabaréra a belépő ára 25 lej.

Keresés