Nevelési tanácsok szülőknek a bölcsődében

Nevelési tanácsok szülőknek a bölcsődében
2014. October 27.
Többeket vonzott a téma: a bölcsiben a gyerekhisztiről, és az autizmus tüneteiről hangzott el előadás pénteken. Torda Csilla intézményvezető számol be a szülői értekezletül is szolgált összejövetelről.
/vlm/Image/Show/84/
A bölcsődében tartott előadás hallgatósága

Péntek délután Molnár Csilla pszichológus (alsó képünkön jobbra) a szülők örömére előadást tartott a bölcsődében az autizmus tüneteiről és a gyerekhiszti kezeléséről. Utóbbi iránt többen érdeklődtek, majd a kérdéseikre a válaszokat megkapva elhatározták, hogy megpróbálják a hallottakat betartani, remélve: azok könnyíteni fognak mindennapjaikon, miközben a gyerekeik mit sem sejtve jól érezték magukat a szomszéd teremben. Ígéretet kaptunk vendégünktől, hogy máskor is elfogadja meghívásunkat, mi pedig élni fogunk a lehetőséggel.

Az előadás után egy rövid szülőértekezletet tartottunk. Ezen a jelenvoltak megtudhatták, milyen felújítások zajlottak a bölcsőde épületében a közelmúltban, illetve milyen munkálatok vannak még tervbe véve, továbbá szó esett a betegségek megelőzéséről és a bölcsőde belső rendszabályairól is.

Keresés