Nőnapi látogatók a szociális központban

Nőnapi látogatók a szociális központban
2014. March 7.
A gálospetri Szentháromság Gyerekotthon lakói látogattak péntek délben az Egészségügyi-Szociális Központba.
/vlm/Image/Show/84/
Gyerekek nyüzsögtek az idősek között, a nőnap adott erre most alkalmat

Amikor alkalom van rá, mi midig örömmel jövünk, mondta Kosza Erzsébet, a gálospetri Szentháromság Gyerekotthon vezetője pénteken délben, amikor vezetésével a már rendszeresnek mondható látogatások sorában újra megérkeztek a gyerekek az Egészségügyi-Szociális Központba, és annak ebédlőjében felsorakoztak, hogy bemutassák nőnapi műsorokat az otthonban lakóknak.
A műsor egyrészt a kisebbek “kacsatáncából” állt, másrészt a nagyobban két jelenetet, majd verses-zenés összeállítást adtak elő. Túlzás nélkül mondható, hogy valamennyien ügyesek voltak, és van néhány gyerek, kik kiemelkedő tehetséggel szavalnak, illetve jó hangon énekelnek. A nőnapi szívhez szóló sorok nem csak a hölgyek, de bizony a férfi hallgatóság szemébe is könnyeket csaltak, bizonyára sok régi emlék elevenedett fel az otthon lakóinak lelki szemei előtt…
A műsor után minden gyerek egy-egy szál virágot adott át a hölgyeknek, a gondozottaknak és a gondozóknak egyaránt, és nem feledkeztek meg az ágyhoz kötöttekről sem, akikkel együtt mondtak imát a szobákban.
A vendégek műsorát Csűri József igazgató, és Karsai Attila alpolgármester köszönte meg, mindketten hangsúlyozták a két generáció közötti kapcsolat fontosságát. Az igazgató egy-egy tábla csokoládéval is a gyerekek kedvében járt.

Keresés