Nőszövetségi karácsonyi műsor

Nőszövetségi karácsonyi műsor
2013. December 19.
Jobb lábbal lépett működésének útjára az RMDSZ-Nőszervezet: első rendezvényükre "színültig" telt a helyi kultúrház szerdán este, a karácsonyi műsor alkalmával.
/vlm/Image/Show/84/
Angyalok adták át az ajándékokat

Megalakulása után tíz nappal tartotta meg első rendezvényét az RMDSZ-Nőszervezet a Bartók Béla Művelődési Házzal együttműködve, mely egy karácsonyi műsor volt, a “Mosolygó Karácsonyt!” akció keretében.

Dr.Turucz Mária körzeti és helyi elnök köszöntötte a megjelenteket, egy nagy családnak nevezve a karácsonyi ajándékműsor által megajándékozottakat, majd Gábor Éva alelnök kérte a szülőket, nagyszülőket, hogy a mindennapi gondokról megfeledkezve ez alkalommal csak a műsorra, az ügyes gyerekekre figyeljenek.

Az RMDSZ “közös ernyője” alatt bizonyára sikerrel fog működni a nőszervezet is, fejezte ki reményét Nyakó József polgármester, helyi RMDSZ-elnök.

Ezután kezdődött a program, melyben a római katolikus egyházközség Jubilate Deo és a Veres László Zsolt Városi Kórus, illetve a GGG Irodalmi Stúdió és a Furfangos Furulyások mellett karácsonyi hangulatú műsorokkal léptek fel óvodások és kisiskolások: Renn Erika, Nagy Annamária, Munteanu Erika, Kocsis Judit, Mustean Judit, Nagy Brigitta, Karászi Éva, Király Zsuzsanna, Molnár Lilla, Magda Erzsébet, Belényesi Katalin, Csengeri Erika, Szalai Hajnal, Nyakó Melinda és Gábor Éva tanítványai.

A műsorok végeztével Kiss Mária, a szervezet másik alelnöke biztosított mindenkit, hogy sok tervük van, és ahogyan a családokban, úgy a tágabb közösségben is összetartó erőként fognak ténykedni a hölgyek.

A fellépők – felnőttek, gyerekek egyaránt (majd a nézőtéri gyerekek is) – programjuk után ajándékot vehettek át a Városháza “puttonyából”, melyeket két angyal kézbesített, kik a megszólalásig hasonlítottak az elöljáróságon dolgozó Könyű Ildikóra és Széles Csillára.

(BN)

Keresés