Nyakó József nyilatkozata aláírásgyűjtés tárgyában

Nyakó József nyilatkozata aláírásgyűjtés tárgyában
2014. August 28.
Nyakó József polgármester, helyi RMDSZ-elnök nyilatkozata olvasható az alábbiakban az államelnök-jelölteket támogató aláírásgyűjtés tárgyában.
/vlm/Image/Show/84/

Aláírásgyűjtés néppártos módra

A Néppárt megbízottai folytatják a tőlük megszokott alattomos eszközök alkalmazását, az államelnök-jelöltjüket támogató aláírások begyűjtése során is. Az Érmihályfalván aláírásokat gyűjtők különböző trükkös, hazug szövegekkel vezetik félre a megszólított polgárokat, csak, hogy teljesítsék gyanúsan motivált megbízatásukat.

Egyesek, ebben az esetben nem viszolyogva az általuk folyamatosan szidott szervezettől, egyenesen azt mondják, hogy az RMDSZ megbízottai, mások a Polgármesteri Hivatal nevében kérnek aláírást. A „képzettebb”; fiúk Erdély függetlenségét ígérik cserébe, a megszólítottak személyére szabottan alkalmazva az álcát, eltitkolva, hogy ők csak egy esélytelen, kalandor 6:3-as népbutító, vesztes, elbukott politikát akarnak aláírással támogattatni. Erre természetesen reagáltunk, és a nagyváradi főideológus úr jelenlétében vissza is vettünk a beismert csalásokkal megszerzett aláírásokból. De ki tudja, hány becsapott személy van még, kiknek aláírása ott szerepel a büszkén közzétett gyűjtőíveken.

A demokrácia nevében néhány vakmerő, kemény gyerek tovább is húzogatja a békés oroszlán bajszát itt, Érmihályfalván, abban a tudatban, hogy azt úgy sem lehet kihozni a sodrából. No, de ennyi galádság után!?

Nyakó József érmihályfalvi RMDSZ-elnök

Keresés