Nyári Színházi Fesztivál: Oscar

Nyári Színházi Fesztivál: Oscar
2015. July 24.
Az előre bejelentett szombat helyett hétfőn, július 27-én 21 órától kerül sor az idei Nyári Színházi Fesztivál második előadására.
/vlm/Image/Show/84/
Jelenet az előadásból
A 2015-ös Nyári Színházi Fesztivál második előadását július 27-én, hétfőn 21 órától láthatja a közönség a nagyváradi Várszínházban: Claude Magnier Oscar című vígjátékát két részben adják elő legendás magyar színészek.
A fesztivál minden előadására szóló bérletek már elfogytak a helyi RMDSZ-irodában, csak a helyszínen lehet váltani az egyes produkciókra szóló belépőket, erre 15 lejért.
Claude Magnier Oscar című vígjátékát két részben adják elő Nagyváradon legendás magyar színészek. Az azonos című filmvígjáték hatalmas sikernek örvendett világszerte, melyben Sylvester Stallone játszotta a főszerepet.
Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyáros élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: a gyereknek apa kell! De hol van Oscar?
Szereposztás: Bertrand Barnier szappangyáros – Józsa Imre; madame Barnier, a feleség – Vándor Éva / Csarnóy Zsuzsanna; Christian Martin szappanmenedzser – Zöld Csaba / Blazsovszky Ákos;
Charlotte, az új szobalány – Kocsis Judit / Zakariás Éva; Jacqueline, a hazudós – Márkó Eszter / Laurinyecz Réka; Philippe, a masszőr – Fila Balázs / Maday Gábor; Colette, Barnier lánya – Kovalik Ágnes / Császár Réka; Bernadette, szobalány, grófné – Molnár Gyöngyi / Jakus Szilvia; Vaszilij, a sofőr – Juhász György; Oscar, akit mindenki keres – Gieler Csaba; jeltolmács: Spinnerné Takács Erika.

Keresés