Nyíló Akác Napok 2023 Érmihályfalva

Nyíló Akác Napok 2023 Érmihályfalva
2023. May 4.
NYAKN borito

Tisztelt Érmihályfalviak!

Tisztelt Érdeklődők!

Három év kimaradás után, idén ismét megszervezzük a XXVIII. Nyíló Akác Fesztivált, az Érmellék egyik legismertebb, legrégibb és legszínvonalasabb programjaival rendelkező zenei és kulturális rendezvényét.

A Nyíló Akác Napok idén, május 19-21 között, hagyományainkhoz híven zajlanak le.

A Nyíló Akác alapítvány és az Érmihályfalvi Helyi Tanács, partnerséggel az Érmihályfalvi  civil szervezetekkel és az Ifjúsági Szervezettel, valamint a Vidéki Ifjúsági Szövetséggel és nem utolsó sorban a sport és tánccsoportokkal közösen, igyekeznek a három napos rendezvényt úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára értékes és érdekes programokat. Idén sem maradhatnak el a hagyományőrző és népzenei produkciók és fellépések, sport és szórakoztató vetélkedők, találkozók, örömfőzés, nagyszínpadi koncertek, szépségverseny, roncsderbi és divatbemutató.

Bár az idei Fesztivál szervezése egy szerényebb költségvetésből biztosított, minden korosztály megtalálja majd a számára megfelelő programot.

Tudom jól, hogy a Fesztivál sokak számára kedvező alkalom a baráti és családi összejövetelekre, a külhonban élő Érmihályfalviak találkozására és nem utolsó sorban, alkalom egyben a szocializálódásra, feltöltődésre, szórakozásra.  Ép ezért is tartottam fontosnak, hogy pár év kimaradásával, ismét alkalmat teremtsünk a rendezvény  által, egy civilizált szórakozási lehetőségre. 

Kívánok Önöknek, kellemes kikapcsolódást, új élményeket és jó szórakozást a Fesztivál ideje alatti néhány napban.

Tisztelettel,

Karsai Attila, Érmihályfalva Város alpolgármestere