Nyíló Akác Napok 2023

Nyíló Akác Napok 2023
2023. March 23.
NyAN2023

Tartalmas megbeszélésen vettek részt a Nyíló Akác Napokat szervező csapat tagjai. Hosszú évek után ismét megrendezésre kerül az Érmellék egyik legismertebb, legrégibb és legszínesebb programmal rendelkező zenei kulturális fesztiválja.

A Nyíló Akác Napok idén, a hagyományokhoz híven, május 19-21 között zajlik le. A Nyíló Akác Alapítvány és az Érmihályfalvi Helyi Tanács, együttműködve az érmihályfalvi civil- és ifjúsági szervezetekkel, valamint a Vidéki Ifjúsági Szövetséggel és nem utolsó sorban, sport és tánccsoportokkal közösen, igyekeznek a három napos rendezvényt úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára értékes és érdekes programokat.

Idén sem maradhatnak el a hagyományőrző és népzenei produkciók, sport és szórakoztató vetélkedők, találkozók, örömfőzés, nagyszínpadi koncertek, szépségverseny, roncsderbi és divatbemutató.

A jelenlegi nehéz gazdasági időszak, valamint az utóbbi évek szigorú korlátozásai, nagyban megnehezíti a keretprogram kialakítását és az engedélyek beszerzését.

A szervezők arra kérnek és emlékeztetnek mindenkit, hogy akik szeretnének saját rendezvénnyel, ötlettel a Nyíló Akác Napokba becsatlakozni és ezzel emelni az esemény színvonalát, jelezzék a helyi irodák egyikében.

Hamarosan teljes keretprogrammal és jelentkezési felhívásokkal érkeznek az esemény lebonyolítói.

Karsai Attila alpolgármestertől megtudtuk, hogy bár az idei fesztivál szervezése egy szerényebb költségvetésből biztosított, minden korosztály megtalálja majd a számára megfelelő programot.

Keresés