Nyíló Akác Szépe 2013: Rimay Renáta

Nyíló Akác Szépe 2013: Rimay Renáta
2013. May 20.
Kilenc versenyző állt a zsűri és a közönség elé vasárnap délután, közülük került ki az idei év szépségkirálynője, aki Rimay Renáta lett.
/vlm/Image/Show/84/
Rimay Renáta, balján Móricz Nóra, jobbján Rusu Mădălina

Ahogyan arról beszámoltunk (részletek ide kattintva), kilencen neveztek be az idei Nyíló Akác Napok szépségversenyére, és kezdték meg már hónapokkal korábban a felkészülést a döntőre.
Ennek napja érkezett el május 19-én, vasárnap, amikor a lányok a főtéri színpadra vonultak utcai, fürdő, alkalmi és menyasszonyi ruhákban, sorszámaik szerint a következő sorrendben: Rimay Renáta, Szabó Ariana, Rusu Mădălina, Ladnai Orsolya, Rusu Mihaela, Nemes Gyöngyike, Leţ Emanuela, Móricz Nóra, Leţ Ioana.

A teret megtöltő közönség természetesen a számára favorizált jelölt mellett tette le a saját voksát, annak kiabálással, tapssal, füttyszóval, ovációval adva hangot. Míg a versenyzők átöltöztek a felvonulások között, most is divatbemutató zajlott, és ahogyan a műsorvezetésben is elhangzott, nem kevésbé csinos lányok közreműködésével. Nagy sikert arattak a gyerek manökenek is, akik saját korosztályuk várható divatját mutatták be.


A Nyíló Akác Napok történetének talán leggyorsabb döntését hozta meg a zsűri, ami arra utal – és amit információink is megerősítenek -, hogy az ítészek véleménye igen közel állt egymáshoz.
Ennek értelmében különdíjakat vehetett át Szabó Ariana, Ladnai Orsolya, Rusu Mihaela, Nemes Gyöngyike, Leţ Emanuela, és Leţ Ioana.


Ekkor következett a legizgalmasabb rész – maradt a három “dobogós”.
Harmadik helyezett lett, vagyis második udvarhölgy Rusu Mădălina, második helyezett, vagyis első udvarhölgy Móricz Nóra, 2013 Nyíló Akác Szépe pedig Rimay Renáta.


A harmadiknak Karsai Attila alpolgármester, a másodiknak Nyakó József polgármester, a győztesnek Bíró Rozália RMDSZ-es szenátor adta át a jutalmat, illetve a szépségkirálynő fejére a koronát a tavalyi győztes, Plangár Nikolett tette fel.

Keresés