Nyíló Akác Szépe 2016. – Tóth Tímea

Nyíló Akác Szépe 2016. – Tóth Tímea
2016. May 22.
Idén is hét versenyző vett részt a Nyíló Akác Napok szépségversenyén. Vasárnap délután újra nagy érdeklődés kísérte a látványos programot, amit stand up és táncelőadás, sőt, soron kívül, egy koncert is színesített.
/vlm/Image/Show/84/
Tóth Tímea szépségkirálynő, balra a második Kovács Alexa Nikoletta, jobbra Pusztai Myrthis Jennifer

Akárcsak tavaly, idén is hét ifjú hölgy vett részt a Nyíló Akác Szépe versenyen, melynek zsűrijét Turuczkai Henrietta tavalyi szépségkirálynő, Boda Gergő VIDIFISZ-elnök, Horváth Sándor vállalkozó, Sütő Szabolcs néptáncos és Zöld Szabolcs reklámgrafikus alkotta.

A lányok pedig, a felvonulás sorrendjében: Tóth Tímea, Sütő Erika, Soimosan Brigitta Erika, Csűri Bianca, Nemes Réka Beáta, Pusztai Myrthis Jennifer, Kovács Alexa Nikoletta. Előbb utcai viseletben, majd sportos ruházatban, fürdőruhában, végül estélyiben vonultak színpadra.

A műsorvezetés idén a Szomszédnéni Produkciós Iroda két tagjára, Bálint Ferencre és Tóth Szabolcsra hárult, akik amellett, hogy elmondták, amit a lányokról egy szépségversenyen el kell mondani, szórakoztatták is a közönséget. Például csak egyetérthetünk velük abban, miszerint nagy szerencse, hogy ez a verseny nem decemberben volt. Ja, és ezt a fürdőruhás felvonuláskor mondták.

Az öltözködési szünetekben a Silver Wings Egyesület tánccsoportjai léptek még színpadra, majd mikor már azt hittük, hogy elérkezett az eredményhirdetés pillanata, akkor kiderült, hogy az időbeni csúszás miatt előbb meg kell hallgatnunk Bódi Csabi koncertjét. Ez a műfaj kedvelőinek egyáltalán nem volt terhére, de aztán csak eljött a koronaátadás ideje.

A zsűri tagjai természetesen először a különdíjakat adták át.

Harmadik helyezett lett – vagyis második udvarhölgy – Pusztai Myrthis Jennifer, második helyezett – vagyis első udvarhölgy Kovács Alexa Nikoletta, a 2016-os Nyíló Akác Szépe pedig Tóth Tímea.

A győztes fejére a koronát a tavalyi szépségkirálynő, Turuczkai Henrietta tette fel.

(Nagyításért katt a képekre.)