“Ó, de hiszen gazdag vagyok, akkor lesz több, hogyha adok”*

“Ó, de hiszen gazdag vagyok, akkor lesz több, hogyha adok”*
2015. December 18.
Az RMDSZ-Nőszervezet tagjai és az I.C. osztály kisdiákjai látogatták meg a minap az Egészségügyi-Szociális Központ lakóit.
/vlm/Image/Show/84/

December 17-én az RMDSZ-Nőszervezet elnöke, dr.Turucz Mária, valamint az I.C.osztály kisdiákjai Gábor Éva tanítónő irányításával karácsonyi meglepetés-műsorral és ajándékokkal látogatták meg az Egészségügyi-Szociális Központ lakóit.

A “karácsonyi angyalkák” mosolyt és könnyeket egyaránt csaltak az idősek szemébe, hisz a gyermeki mosoly melegséget, az ünnepi légkör pedig meghatódást keltett bennük.
Megható látvány volt, amint az apró kezecskék átadták az idős néniknek, bácsiknak az ajándékokat. Csűri József, a központ igazgatója és Karsai Attila alpolgármester megköszönték a karácsonyi előadást, áldott ünnepeket kívánva.
Dr.Turucz Mária is kívánt mindenkinek, gyerekeknek és felnőtteknek békés karácsonyt. Az ünnepség végén a gyermekeket süteménnyel, üdítővel vendégelték meg.
A nőszervezet tagjai és az alpolgármester közben átadták az ajándékokat azoknak a betegeknek, akik nem tudtak részt venni a klubban tartott előadáson.
Köszönjük a vendéglátást és reméljük, más alkalommal is megörvendeztethetjük majd az otthon lakóit.
Áldott, békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Gábor Éva tanítónő
(*Az idézet Tóthárpád Ferenc: Ó, Jézuska című verséből való.)

Keresés