On-line előjegyzés: nincs sorbaállás

On-line előjegyzés: nincs sorbaállás
2017. September 28.
Oldalunkon keresztül is elérhető a kormánybiztosi hivatalhoz szóló on-line előjegyzési lehetőség az útlevélosztályhoz, az autó-nyilvántartóhoz és a jogosítványt kiadó szolgálathoz.
/vlm/Image/Show/84/

Olvasóink néhány napja felfigyelhettek rá, hogy oldalunk felső részén (lásd. képünkön, a nyíllal megjelölve) megjelent egy új ablak, a megye címerével ellátva. Ez a kormánybiztosi hivatal (prefektúra) kérésére történt (ami természetesen nem csak Érmihályfalvának szólt), célja pedig felhívni a figyelmet arra, hogy a polgárok on-line is előjegyeztethetik magukat az útlevélosztályhoz, az autó-nyilvántartóhoz és a járművezetői jogosítványt kiadó szolgálathoz. Az ablakra kattintva megjelenik az intézmény internetes oldala, melyen az épület képe alatt ott vannak a választható szolgáltatások, ki – ki igényének megfelelően haladhat tovább a csak pár percet igénylő ügyintézésben.

Az előjegyzést hat hónapra előre el lehet végezni bármelyik napra, amikor a polgárnak megfelel, így könnyen el lehet kerülni a helyszíni sorbaállást.

Keresés