Önkénteseket várnak a kosárlabda EB-re

Önkénteseket várnak a kosárlabda EB-re
2015. January 15.
Június 11. és 17. között Nagyvárad lesz a női kosárlabda Európa-bajnokság egyik csoportkörének helyszíne. A szervezők önkéntes segítőket várnak a lebonyolításra.
/vlm/Image/Show/84/
A sportesemény logója

A 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokságot június 11. és 28 között rendezi Magyarország és Románia. A nyolc helyszinből három van Romániában: Temesvár, Kolozsvár és Nagyvárad. A Román Kosárlabda Szövetség és a szervezőbizottságok szeretnének minél több önkéntest bevonni a lebonyolításba. A sajtóhoz eljuttatott közleményükben kifejtik: világszerte elfogadott gyakorlat, hogy a nagyobb szabású sportesemények szervezésében számítanak az önkéntesekre, akik nagyon hasznos munkát végeznek, hozzájárulva ezzel a sport és a házigazda város népszerűsítéséhez is.
Aki kedvet érez ehhez az önkéntes tevékenységhez és részt venne benne Nagyváradon (június 11. és 17. között), az a www.csmoradea.ro internetes oldalon megtalálható űrlapot kell kitöltse, és egy önmagáról készült igazolvány-méretű fotót mellékelve hozzá el kell küldje a stefana.banea@frbaschet.ro címre.