Öregfiúk-foci: Egy életen át kell játszani

Öregfiúk-foci: Egy életen át kell játszani
2013. July 6.
A Debreceni DASE, a Nyíradony-Nyírábrány (Nyíradony) és az Érmihályfalva-Margitta (Unirea) csapatok részvételével játszották le szombat délelőtt a Praszler stadionban az "Egy életen át kell játszani" öregfiúk focibajnokság tavaszi harmadik fordulóját.
/vlm/Image/Show/84/
A három csapat a találkozók előtt (zöld - Nyíradony, kék- Debrecen, piros - Unirea)

Ezt a kispályás labdarúgó bajnokságot ötödik éve rendezik meg Magyarországon öregfiúk részére – “rugalmas” korhatárral.

Az Érmihályfalvai Unirea öregfiúk csapata id.dr.Lunczer János, és a nyíradonyi sportklub elnöke, dr.Moldvai István révén 2009-ben “keveredett bele” a pontvadászatba, melyet tavaszi-őszi rendszerben rendeznek meg, melynek végén Gödöllőn tartanak döntőt a régiós bajnokok részvételével.
Ezelőtt három héttel Debrecenben találkoztak a csapatok, egy hete Nyíradonyban, szombat délelőtt pedig a Praszler stadionban.
A csapatokat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nevében Petrika Ibolya program-koordinátor, illetve Nyakó József polgármester köszöntötte. (Utóbbi átadta Kovács Zoltánnak a város nemrég elkészült zászlajának kicsinyített változatát, amit a hazai csapat kapitánya tovább ajándékozhatott az ellenfeleknek.)
Az Unirea gárdájában a következők léptek pályára: Rimay János – Kardos Sándor, Csűri Sándor, Laskovics István, Tuef Sándor, Fele Attila, Kovács Zoltán, Sütő Zoltán, Horváth Sándor, Santa Dorel, Perényi József.
A Szász Attila játékvezetése mellett született eredmények:

Unirea – Nyíradony 1 – 1
Debreceni DASE – Nyíradony 3 – 2
Unirea – Debreceni DASE 4 – 2.

A forduló végeredménye: 1. Unirea 2 1 1 0 5-3 4
2. DASE 2 1 0 1 5-6 3
3. Nyíradony 2 0 1 1 3-4 1
A forduló gólkirálya Fele Attila 3 találattal (egyet-egyet szerzett még az Unireának Laskovics István és Csűri Sándor).
A nyári szünetet követően a csapatok ősszel folytatják a bajnokságot, amikor ugyancsak mindhárom résztvevőnél tartanak egy-egy fordulót.

Keresés