Ötödször találkoztak a kézilabdás lányok

Ötödször találkoztak a kézilabdás lányok
2013. February 2.
Január utolsó napján ötödik alkalommal találkozott az érmihályfalvai és a nyíradonyi női kézilabda csapat, újra a Hajdú Bihar megyei kisvárosban.
/vlm/Image/Show/84/
A két csapat tagjai, most újra Nyíradonyban (fotók: Toma Călin)

Január utolsó napján, csütörtökön ötödik alkalommal találkozott az érmihályfalvai és a nyíradonyi női kézilabda csapat, újra a Hajdú Bihar megyei kisváros sportcsarnokában, melyet az 1936-os berlini olimpia ökölvívó aranyérmeséről, a helyi születésű Harangi Imréről neveztek el (képünkön).

A csapatok most is a már szokásossá vált 3 X 20 perces meccsüket játszották le, és az első játékrészt a rendkívül jó napot kifogó, nagy kedvvel játszó Erdei Alexandra vezetésével a mieink nyerték meg 6 – 4 – re. A második “félidőben” változtattak taktikájukon a házigazdák, minek eredményeként már behozták a lemaradásukat, sőt 11 – 9 – re átvették a vezetést, a lefújáskor pedig ők örülhettek végül 19 -15 – ös győzelemnek. Búslakodásra azonban senkinek nem volt oka, Leu Eugen edző elégedetten nyilatkozott tanítványai teljesitményéről, megállapitva, hogy az erősebb ellenféllel történő rendszeres összecsapás megedzi a csapatot.

A csütörtöki gólszerzőink: Erdei Alexandra – 6; Toma Denisa – 3; Dânga Nicoleta – 2; Tóth Mária – 2; Tóth Vivien – 1; Caragilov Melissa – 1.


Csapatunk ma, szombaton délután újra pályára lép, hiszen az első tavaszi fordulóval folytatódik a megyei női ifjúsági kézilabda bajnokság. Ellenfelük 17 órától a megyeközpontban – a Partenie Cosma Kollégium sporttermében – az a Nagyváradi HCM lesz, mely két hellyel a mieink előtt, a bajnoki táblázat másodikjaként “telelt”, és az október 27.-én játszott érmihályfalvai találkozót 22 – 19 – re megnyerte.

Keresés