Ovi Dance: első verseny, első hely

Ovi Dance: első verseny, első hely
2016. June 7.
Az érmihályfalvi Ovi Dance első helyet szerzett a budapesti Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén. Máté Zsolt oktató híradása.
/vlm/Image/Show/84/
Első versenyükön rögtön a dobogó legfelső fokán

Talán a legnehezebb, de mindenképpen a leghálásabb szerep egy oktatónak, szülőnek a legkisebbek nevelése, tanítása, viszont a befektetett munka és odafigyelés meghozza gyümölcsét, megható pillanatokat szerezve mindnyájunk számára.
Mindig nagy kihívás egy-egy újabb csoportot elindítani és útjára engedni a néha sikereket, máskor kudarcokat hozó belföldi és nemzetközi versenyeken. De eljött az ideje, hogy az immár másfél éve működő, 5-8 éves gyermekeket magába ölelő Ovi Dance érmihályfalvi táncosai részt vegyenek első megmérettetésükön. A Silver Wings Egyesület legfiatalabb táncosainak bemutatkozása nagyon eredményesre sikeredett, hiszen a június 5-én megrendezett táncversenyen Manó/Open kategóriában első helyezést szereztek.
Ezúton is szeretném megköszönni a legkisebbek kitartó munkáját, a szülők áldozatvállalását és nem utolsó sorban a Polgármesteri Hivatal segítségét, hogy részt vehettünk a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén, Budapesten.
Máté Zsolt csoportvezető

Keresés