Pályázat osztályfőnökök továbbképzésére, illetve óvoda- és iskolapedagógusoknak

Pályázat osztályfőnökök továbbképzésére, illetve óvoda- és iskolapedagógusoknak
2014. March 18.
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. két pályázatot írt ki a "2014 a külhoni magyar felsősök éve" program keretében, egyet osztályfőnökök továbbképzésére, egyet óvoda- és iskolapedagógusoknak. Alább a pályáztatók felhívása.
/vlm/Image/Show/84/

Pályázat osztályfőnököknek továbbképzésen való részvételre

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a “2014 a külhoni magyar felsősök éve” program keretében pályázatot hirdet osztályfőnökök, vagy osztályfőnöki teendőket ellátó pedagógusok számára. A pályázat nyertesei egy hetes továbbképzésen vehetnek részt a Balaton partján, ahonnan osztályfőnöki szerepükben megerősödve, új módszerekkel gazdagodva térhetnek haza diákjaikhoz. A továbbképzésre 100 fő jelentkezését várjuk.

A nyertesek részére biztosítjuk a továbbképzés részvételi költségeit, amely 90 000 Ft/fő (szállás, étkezés, szakmai programok, módszertani csomag), valamint legfeljebb 30 000 Ft/fő értékben a részvétel járulékos költségeit.

A pályázat benyújtása: 2014. március 17. – 2014. március 31.

Pályázat óvoda- és iskolapedagógusok együttműködésének támogatására

A külhoni magyar óvoda- és iskolapedagógusok munkája nagyban meghatározza a külhoni magyar felső tagozatos diákok közösségének számát. Ezért a „2014 a külhoni magyar felsősök éve”; program keretében óvoda- és iskolapedagógusok olyan közös programjainak megvalósítását is támogatjuk, amelyek biztosítják, hogy a külhoni magyar iskolákból minél több diák tanuljon.

A külhoni magyar szülők döntésében, hogy gyermeküknek anyanyelvi nevelési intézményt válasszanak, meghatározó szerepe van az intézmények közti zökkenőmentes átmenetnek, az óvodában és az iskolában nevelő pedagógusoknak. A pályázatunkra olyan óvodapedagógus-tanító párosok (legalább két pedagógus) jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy hét hónapon keresztül együttműködnek, és eközben legalább négy, óvodások, iskolások és szülők/nagyszülők számára megszervezett magyar nyelvű közös programot valósítanak meg.

A támogatás mértéke a négy megszervezett, támogatott programba bevont gyermekek számának átlagától függ.

Rendelkezésre álló támogatási keretösszeg: 5 millió Ft.

A pályázat megvalósítási időszaka: 2014. június – december.

A pályázat benyújtása: 2014. március 17. – 2014. március 31.

A pályázati kiírásokat az alábbi linken érheti el:

http://bgazrt.hu/tamogatasok/palyazatok_tamogatasok_2014/2014_a_kulhoni_magyar_felsosok_eve/2014_a_kulhoni_magyar_felsosok_eve/

Keresés