Pályázat: Tervezze meg az Érmelléki Termék logóját!

Pályázat: Tervezze meg az Érmelléki Termék logóját!
2016. January 8.
Pályázatot hirdet a Romániai Magyar Gazdák Egyesülete (RMGE) az Érmelléki Termék márka logójának és látványelemeinek a megtervezésére.
Érmihályfalvi kiállítók decemberben, Székelyhídon

A decemberi székelyhídi gazdatalálkozón a több mint 240 gazda előtt bemutatott és elfogadott ütemterv szerint a gazdaszövetség Bihar megyei elnöke, Nagy Miklós bejelentette, hogy várják mindazon logó és márkatervezők, grafikusok jelentkezését, akik úgy gondolják, hogy ötletük alkalmas lehet az Érmelléki Termék márka megjelenítésére.

A pályázatkiírók elvárása az, hogy világos, letisztult formák, könnyen felismerhető, színesben és fekete-fehérben is jól mutató logókkal és látványelemekkel jelentkezzenek, amennyiben lehetséges, a dizájnnak jelképeznie kell a térséget, a kreativitást, és alkalmazható kell legyen egyaránt a szellemi, hagyományos termékekre és az ipari termékekre egyaránt.

A pályázatkiíró a Székely Termék márka logóját, illetve más kistérségi termékek logóit tekintették alapul kiírásuknál, és mint mondták, szeretnének minél hamarabb minél több variáció közül választani és azt hivatalosan is elfogadottá tenni.

A pályázat határideje január 22, péntek 14 óra. A pályamunkákat elektronikus (pdf) és nyomtatott formában kérik leadni a készítő neve, címe és telefonszáma kíséretében a nagyváradi Fekete Sas-palotabeli (Szent László tér 2-4.) székházban. A nyertes pályázat díja ezer lej, melyet a gazdaszövetség számára Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke ajánlott fel.

Természetesen amennyiben a pályamunkák alkalmasnak bizonyulnak, akkor az általános termék mellé a logók külön is megjeleníthetnek egy-egy területet, akár maga a terv is variálható lehet.

Várnak minden ötletes jelentkezőt azért, hogy az Érmelléki Termék márka egységes arculatáról bő választék alapján lehessen dönteni. A gazdaszövetség, mivel itt közösségi termékről van szó, természetesen a márkanevet ingyenesen fel fogja ajánlani annak az önkormányzati szövetségnek, amely a törvény szerint hivatott az ilyen jellegű márkák levédetésére.

Keresés