Pályázati felhívás I.-VIII. osztályos tanulók számára: Boldog gyermekkor

Pályázati felhívás I.-VIII. osztályos tanulók számára: Boldog gyermekkor
2013. September 17.
A nagyváradi Pertinax Egyesület a Bihar Megyei Tanács támogatásával pályázatot hirdet Bihar megyei I.-VIII. osztályos tanulók számára Boldog gyermekkor címmel.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

A résztvevő diákok egy, a gyermekkorukkal kapcsolatos kedvenc fotót kell elküldjenek (2013. október 25-ig), mellékelve egy rövid leírást/fogalmazást, amely bemutatja a képen látható személyt/személyeket, a megörökített eseményt, valamint annak érzelmi hátterét (Hol, milyen alkalomból készült? Miért kapott jelentős szerepet az életében? Milyen történet fűződik hozzá? stb.)

A pályamunkákból kiállítást szervezünk Nagyváradon, valamint a szakmai zsűri értékelése alapján díjazzuk is azokat. A legjobb alkotások (fotóval együtt) kiadványban jelennek meg, amelyből minden diák és felkészítője kap, akinek munkája megjelent a könyvben.

A pályázatokat az alább címre kell elküldeni: Tunyogi Katalin, Nagyvárad, 410372, Rogériusz sétány, 10 szám, E2 tömbház, A feljáró, 15. lakrész.

Részletesebb felvilágosítást a szervezőtől a 0745/582–457-es telefonszámon, vagy a tunykat@yahoo.com elektronikus postacímen lehet.

Tunyogi Katalin

a Pertinax Egyesület elnöke

Keresés