Pearl Erdély Arca – Szavazhatunk érmihályfalvi versenyzőre

Pearl Erdély Arca – Szavazhatunk érmihályfalvi versenyzőre
2015. June 11.
Június 15-től lehet szavazni a Pearl Erdély Arca Szépségverseny résztvevőire, köztük Caragilov Melissára is. Alább megadjuk az on-line voksolási felület elérhetőségét is.
/vlm/Image/Show/84/

Idén ötödik alkalommal szervezik meg a Pearl Erdély Arca Szépségversenyt, mely 9 szakaszból áll, s melyben pillanatnyilag az első, a benevezések ideje tart. A következő – ami június 15-én kezdődik – az on-line szavazás lesz. A végső szakaszba, a döntőbe 12-en jutnak majd be, amit szeptember 18-án tartanak.

A versenynek érmihályfalvi résztvevője is van: Caragilov Melissa, aki kérdésünkre elmondta, hogy az interneten figyelt fel a verseny hirdetésére, jelentkezett, és most nagyon számít az ismerősök, barátok szavazatira, hiszen első körben azok jutnak tovább, akik a legtöbb on-line voksot kapják. Aki szeretné segíteni versenyzőnket, az ide kattintva éri el a szavazási lehetőséget. (Ez nem ugyanaz a verseny, amit tavaly már megnyert.)

Melissa egyébként a Miss Hungary idei versenyére is jelentkezett, ahol már sikeresen túljutott egy castingon (válogatáson) és egy Nagyváradon tartott előzsűrizésen, sőt, már az is kiderült, hogy június 20-án várják Budapestre, a verseny újabb fordulójába.