Polgármesteri nyilatkozat szórakozóhely nyitásának témakörében

Polgármesteri nyilatkozat szórakozóhely nyitásának témakörében
2015. April 2.
Egy vállalkozó éjszaka is nyitva tartó szórakozóhelyet szándékozna nyitni a város központjában. A Facebook-közösségi oldalon ezzel kapcsolatban mindenféle hírek és híresztelések terjednek. Ezekre reagálva teszi közzé alábbi nyilatkozatát Nyakó József polgármester.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Reagálva a Facebook-förmedvényekre, night klub-engedélyezés témakörében

A polgármester szíve szerint mélyebben méregbe mártaná a tollát, de most csak az alábbiakat tartja közlésre érdemesnek. Azok számára, akik nem csak a közösségi oldalról szerzik be információikat, rövidesen közzétesszük az ügy részletes, iróniától mentes ismertetőjét.

Úgy tűnik, kedves érmihályfalviak, hogy eddigi boldogtalan életünkre és elmaradottságunkra hamarosan hatásos gyógyírt találunk. Eljött ugyanis közénk az a jóakaró, akit messiásként üdvözöl néhány, irományaikból következtetve magasan képzett, pengeéles elméjű, tiszta erkölcsű és polgári értékrendű rajongó. Addig, míg határtalan intelligenciával és mélyenszántó értelemmel bíró lelkek támogatják az érmihályfalviak mennyei paradicsomba érkezését, addig túl nagy baj nincsen. Akkor okozhatna bajt, ha ez tömeges kórrá nőne.
A szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével visszaélve bárki szórhat szennyet szerte a világba, de “szűrőink” mindig kell tudják, hogy mindebből mi szól nekünk.
Érmihályfalva város jelenlegi vezetése, a törvényes utat követve, minden esetben és esetre megtalálja a közösségünk számára legmegfelelőbb megoldást.
Ez fog történni az éjszakai mulatóval is.
Nyakó József polgármester