Polgármesteri reagálás: “Minden magyart visszavárunk körünkbe”

Polgármesteri reagálás: “Minden magyart visszavárunk körünkbe”
2012. December 4.
Nyakó József polgármester reagálása az EMNP helyi szervezetének lapjában megjelentekre.
/vlm/Image/Show/84/
Nyakó József polgármester

Nyakó József polgármester reagálása az EMNP helyi szervezetének lapjában megjelentekre:


A legújabb (B)Érintő megjelenése kapcsán fontosnak találtam az alábbiak közzétételét:

Örömmel látom, hogy pár szépreményű legény és leány tüsténkedik irományaival azon, hogy segítse a polgármester erkölcsi épülését. A végén még ki kell írnom egy elöljáró-pocskondiázó pályázatot, hogy legyen nekik is egy kis sikerélményük.

Az is lehet, hogy ha mi veszítettünk volna a helyhatósági választásokon, akkor én is hasonló módon parittyáznám a nyerteseket. Engem is biztosan bosszantana a kudarc, a vereség.

Arról az erkölcsi magaslatról, amit ez a lap képvisel, meggyőződésem, hogy egyetlen írás sem született gyűlölködő, bántó szándékkal. Jóságos szívük ebben az erőltetett, kíméletlen tempóban idejekorán belefárad.

Remélem, hogy a buzgóság nem lankad a következő négy esztendőben sem, és akkor majd lesz polgármester és tanácsos választék az érmihályfalviak számára az RMDSZ előválasztásán, végül is minden magyart visszavárunk körünkbe.

Csatlakozva Antal Árpádhoz, Sepsiszentgyörgy polgármesteréhez, én is felajánlom lemondásomat, ha a fiúk teljesítik a 6:3-t. Ez esetben dupla öröm éri a versenypárt vezetőit, nem kell pironkodni, mert félrevezették szavazótáborukat és tőlem is megszabadulnak, bár volna még dolgom elég.

Szász Jenőnek, az MPP exelnökének a Duna TV Heti Hírmondó című műsorában kifejtett véleményét hallva, miszerint minden nem RMDSZ-re leadott magyar szavazat a román pártok birtokába jut, én még mindig várom a Néppárt átértékelő, visszavonuló nyilatkozatát.

A lapban megjelent minden témáról, és persze a választásról szívesen vitatkoznék élő adásban, egy nyílt fórum keretében közönség előtt az EMNP helyi nagytudású elnökével.

Időpont egyeztetésére készen állok.

Kérem, december 9-én mindenki éljen szavazati jogával. A választás jog, a bölcsesség kötelező.

u.i: Ha nincs kampány, nem reagáltam volna.

Nyakó József, Érmihályfalva polgármestere

Keresés