Pontot hoztunk Diószegről

Pontot hoztunk Diószegről
2019. May 30.
A csapatok megosztoztak a gólokon és a pontokon. Szombaton az utolsó fordulóval, hazai pályán zárul a bajnokság.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulójában az Unirea a Diószegi SK-hoz látogatott, hétközi fordulóban, szerda délután.

A meccs nem jól kezdődött számunkra, hiszen már a 3. percben Lakatos révén egy nagy helyzetünk kimaradt, a 18-ig percig pedig két gólt is kaptunk, sőt, a játékrész további részében egy harmadikat is éppen megúsztunk…

A második félidőre mintha egy másik csapat jött volna ki, mely túllépett az első 45. perc okozta traumán, és a 61. percben sikerült a szépítés: Széles adott be jobbról, a labdát Gego fejjel Lazăr elé csúsztatta, aki a hosszú sarokba lőtt – 1-2. A 80. percben, egy kontra során Solymosán iramodott el a bal oldalon, és a befejezést is sikerrel vállalta – 2-2.

Ezeken kívül is voltak még helyzeteink, de azok, akár csak a hazaiakéi az első félidőben, kimaradtak, így mindkét gárda megnyert egy-egy félidőt és igazságosnak tűnik a pontosztozkodás.

Ifj. Fele Sándor edző csapata: Kis – Jude, Crişan, Lazăr, Urbanowski, Solymosán, Boros, Lakatos, Bacsó, Széles, Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az utolsó fordulóban hazai pályán búcsúzik szurkolóitól az Unirea, szombaton 14 órától a felnőtt, 16 órától az ifjúsági csapat fogadja a Madarászi SK-t.