Rajzverseny-győzelem és élő közvetítés a kempo vb-ről

Rajzverseny-győzelem és élő közvetítés a kempo vb-ről
2014. April 24.
Budapesten megkezdődött csütörtök délelőtt a XI. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupa, melyen az Aladin Hero Team is részt vesz. Az alább megadott elérhetőségen on-line közvetítés látható a versenyről. Az Aladin első sikerét máris elkönyvelhette: Sipos Norbert megnyerte a vb rajzversenyét.
/vlm/Image/Show/84/
Sipos Norbert nyertes rajza, a jobb felső sarokban a vb emblémája

Csütörtök délelőtt megkezdődött a XI. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupa a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. Az ünnepélyes megnyitó ceremónián részt vesz dr. Simicskó István sportért és ifjúságért-, Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár, dr. Váczi János hegyvidéki alpolgármester, Benny Urquidez karate és kick-box világbajnok, Kancho Yoshiji Soeno, a Shidokan karate stílus világszervezetének elnöke, valamint Marius Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség és a SportAccord elnöke.
A rangos eseményre elutazott az Aladin Hero Team kick-box csapat küldöttsége is. A verseny eseményeit on-line közvetítésben lehet folyamatosan nyomon követni a Magyar Kempo Szövetség hivatalos oldalán, ide kattintva.
A sportversenyhez kapcsolódó hír, hogy az Aladin Hero Team már a megnyitó előtt elérte első sikerét: a Magyar Kempo Szövetség a témájában a sport-szakágat érintő rajzversenyt hirdetett, melyre az érmihályfalvi csapatból Sipos Norbert nevezett be, és az internetes szavazást meg is nyerte! Íme a kempo vb rajzversenyének végeredménye:

1. Sipos Norbert (Aladin Hero Team)
2. Ódor Lili (Felcsúti Fehér Tigrisek)
3. Ódor Erik (Felcsúti Fehér Tigrisek)

Majd 1.500 lájkot kaptak összesen a résztvevő alkotások. A hivatalos eredményhirdetésre a vb alatt kerül sor.

Keresés