Rajzverseny: Így várom a Mikulást

Rajzverseny: Így várom a Mikulást
2018. November 6.
Három korcsoport számára hirdettek versenyt, az alkotásokat elektronikus formában is el lehet küldeni.
/vlm/Image/Show/84/

Az Ovisuli Egyesület közösen a Fan Ice cukrászdával rajzversenyt hirdet három korcsoportban: „Aprónép”; 4-6 éves; „Manó”; 6-8 éves; „Törpe”;8-10 éves.

A rajzverseny témája: Így várom a Mikulást.

A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelyben a gyermek tanul.

Egy pályázó csak egy alkotással vehet részt a versenyen. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.). Beküldési határidő: november 25.

Az alkotásokat a Fan Ice cukrászdában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 20 óra között, vagy elektronikus formában az alábbi email címre várjuk: ovisuli@yahoo.com. A beérkező rajzokat az egyesület Facebook oldalán (facebook.com/ovisuli) tesszük közzé, ahol 2018. november 26. és 2018. december 2. között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként, az első legtöbb szavazatot elnyert alkotásból választjuk ki!

Mindhárom kategória nyertese és családja személyesen találkozhat a Mikulással december 6-án délután a Fan Ice cukrászdában, amely alkalommal a felajánlott díjak átadására is sor kerül!

Szervező, további információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740–186-308, http://facebook.com/ovisuli/.