Rekord összeg gyűlt a karácsonyi vásáron

Rekord összeg gyűlt a karácsonyi vásáron
2019. December 30.
A Zelk Zoltán Általános Iskola Diáktanácsa az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezte a karácsonyi vásárt, mely ezúttal is karitatív jellegű volt.
/vlm/Image/Show/84/

December 19-én minden osztály felsorakoztatta a kézzel készített áruit, melyek főként karácsonyi díszek, képeslapok, sütemények voltak. Reggel 9-kor kezdetét vette a karácsonyi zenével fűszerezett vásár, ahol mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Diákok, tanárok és szülők lelkesen vásárolgattak az “árusoktól”, közben 112 tombola is gazdára talált.

Az iskola minden osztálya hozzátett ahhoz, hogy ez a vásár igazán sikeres és hangulatos legyen. A sok apróság, melyet a gyerekek tiszta szívvel és szeretettel készítettek, gazdára talált, így az idei vásár rekordot döntött, hiszen 4200 lejt sikerült összegyűjteni.

A pénzt jótékony célra ajánlották fel a gyerekek, így fele Noel babának ment, a másik fele pedig a nemrégiben elhunyt munkatársunk, Szőcs Csaba családjához került. Reméljük, hogy tudtunk valamit segíteni, a gyerekek pedig ismét megtapasztalhatták, mennyire jó adni.

Boros Emőke tanárnő

Keresés