Rendkívüli tanácsülés volt csütörtök délelőtt

Rendkívüli tanácsülés volt csütörtök délelőtt
2013. September 12.
Rendkívüli ülést tartott csütörtök délelőtt a Helyi Tanács két napirendi ponttal. A határozati tervezeteket egyhangúan hagyták jóvá a tanácsosok.
/vlm/Image/Show/84/
Rendkivüli ülést tartott a képviselő-testület

A képviselő-testület rendkívüli ülést tartott csütörtök délelőtt, ami nem csak soronkívüliségében volt az, hanem abban is, hogy mindössze alig 10 percig tartott.
Az ülés elején Czeglédi Júlia ülésvezető tanácsos egy perces csendes tisztelgésre kérte kollégáit, adózva Todor Maria jegyzőnő elhunyt édesanyjának emléke előtt…
Két napirendi pont szerepelt terítéken.
Az első a költségvetés módosítása volt. Ahogyan arról beszámoltunk, a beteggondozók legutóbbi alkalommal nem kapták meg fizetésüket, miközben a pénz rendelkezésre állt, de egy pénzügyőrségi döntés szükségeltetett annak kifizetésére (részletek ide kattintva). A jóváhagyás megérkezett, így sor kerülhetett a költségvetés szükséges módosítására. Az intézkedés két hónapra orvosolja a gondot, ami után valószínűleg újra a mostani “koreográfiát” kell majd elővenni.
A második napirendi pont azt a régiós központot érintette, melyet a Bihar megyei Szociális és Gyerekvédelmi Igazgatóság szándékszik nyitni a Mester utca 1. szám alatt (részletek itt). Nyakó József polgármester nem ismételte el újra a témával kapcsolatos, egy korábbi gyűlésen már ismertetett tudnivalókat a tanácsosoknak, csupán annyit mondott, hogy a képviselő-testület beleegyezése szükséges a folyamat elindításához.
A tanácsosok mindkét határozati javaslatot további kérdések és módosítások nélkül, egyhangúan elfogadták.

Keresés