Részek Viadala: Kisorsolták a csapatszíneket

Részek Viadala: Kisorsolták a csapatszíneket
2013. August 24.
Mintegy harmincan vettek részt a Részek Viadalával kapcsolatos péntek esti megbeszélésen. Egyebek mellett kisorsolták a csapatszíneket.
/vlm/Image/Show/84/
Pénteken a Gödörben találkoztak a szervezők

A Gödör Rendezvényházban találkoztak péntek este a szeptember elsején sorra kerülő Részek Viadalán részt vevő csapatok szervezői, kapitányai.
Egyebek mellett tisztázták, melyik utca melyik kerülethez tartozik – amit egyébként a választási jegyzék egyértelműsít, megbeszélték, hogy melyik próba valójában mit is takar. Utóbbival kapcsolatban azért még maradt itt-ott egy kis “titok”, van olyan versenyszám, mely csak a helyszínen, meglepetésként fog lelepleződni.
Van olyan körzet, mely már előrébb jár a szervezésben, van, amelyik még kicsit le van maradva, ám a megbeszélés hangulata már hasonlatos volt egy jó vetélkedőéhez, nem hiányoztak a viccelődések, beszólások, ugratások.
A következő egyeztetésre kedden este kerül sor a kultúrház kistermében, ahol már az egyes versenyszámok lebonyolításának időpontjait is kitűzik, illetve sok egyéb részlet is konkretizálódik.
A pénteki összejövetel zárásaként kisorsolták azokat a színeket, melyek “alatt” a csapatok versenyezni fognak (a csapattagok a tervek szerint ilyen színű sálakat fognak viselni). Ezek a következők:Százhold
Nagyújváros-Kisújváros
Morgó-Tábla
Bank utca
Dihenes
DeríkTótfalu-Lucernás
Központ

Keresés