Semjénben lettek elsők a lányok

Semjénben lettek elsők a lányok
2017. January 23.
Öt lánycsapat részvételével tartottak kézilabda versenyt szombaton Érsemjénben. A győzelmet az érmihályfalviak szerezték meg.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi csapat az eredményhírdetéskor

A már öt évtizedes Ér Kupa adta az ötlete ahhoz a kézilabda versenyhez, melyet szombaton tartottak meg Érsemjénben, Érmellék Kupa néven, tudtuk meg Nyakó Zoltán testnevelő tanártól, az esemény ötletgazdájától, aki jelenleg Bagamérban tanít, de a résztvett települések mindegyikéhez van kötődése. Ennek megfelelően a semjéni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és a Semjénnel testvértelepülés, Hajdú Bihar megyei Bagamér Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája voltak a társszervezők.
A 2X10 perces meccseken a nevezett iskolák mellett a szalacsi, az ottományi és az érmihályfalvi iskolák leány csapatai léptek pályára, körmérkőzéses rendszerben.
Így tehát összesen 10 találkozót játszottak le, melyek végeztével a következő sorrend alakult ki: 1. Érmihályfalva, 2. Szalacs, 3. Bagamér, 4. Ottomány, 5.Semjén. Az oklevelek ès érmek átadása mellett Balazsi József semjéni polgármester és Markovits Mátyás bagaméri iskolaigazgató a legjobb kapusnak járó díjat Oláh Emesének (Semjén), a legjobb játékosnak járót Gyöngyösi Petrának (Bagamér) adhatta át, a gólkirály Tőkés Réka (Szalacs)l ett.
A szervezők remélik, ezentúl évente sor kerülhet a versenyre.
(BN)

Keresés