Shihan, sensei és senpai edzette a kick-boxosokat

Shihan, sensei és senpai edzette a kick-boxosokat
2013. February 5.
A Magyar Kempo Szövetség technikai vezetője, illetve annak segítői tartottak edzést az Aladin Hero Teamnek.
/vlm/Image/Show/84/
Az edzésen részt vett sportolók vendégeikkel (fotó: facebook.com)

Ahogyan arról november közepén beszámoltunk, Lovász Gábor, a Magyar Kempo Szövetség technikai vezetője, a Nemzetközi Szövetség európai igazgatója tartott akkor edzést az Aladin Hero Team kick-box csapatnak.

Az elmúlt hét végén az “aladinosok” újra vendégül látták a 6 danos shihant (mestert), aki már a csapat új edzőtermét is megtekinthette.

Kovács Zoltán, az Aladin Hero Team vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a főtéri egyik tömbház alatti helyiséget – ahol korábban cukrászda (is) működött – a tulajdonos Fogyasztási Szövetkezettől kapták meg használatba egy évre, annak fejében, hogy rendbe tették. Ez azért praktikus számukra, mert napszaktól függetlenül bármikor használhatják, így azok is edzést tarthatnak, akik például délután dolgoznak, és csak délelőtt érnek erre rá.

Lovász Gábor pénteken délután tartott edzést az új gyakorlóteremben, az őt elkísérő tanítványai, sensei (tanító, japán) Mészáros Zsolt és senpai (tanársegéd, japán) Budai Zsolt segítségével.

Másnap, szombaton már a sportteremben folytatták.

Lovász Gábor novemberi látogatásakor megjegyezte: látja az érmihályfalviakban a tehetséget és a lelkesedést, azért tartja őket érdemesnek a képzésre. Most ennek jegyében jött el újra, és az azóta eltelt időben is látható fejlődést tapasztalt a sportolókon.

Keresés