Silver Wings évzáró, két helyszínen

Silver Wings évzáró, két helyszínen
2014. December 31.
December 20-án Érmihályfalván, 27-én Érkörtvélyesen rendezte meg a Silver Wings Egyesület évzáró ünnepségét. Máté Zsolt egyesületi elnök beszámolója.
/vlm/Image/Show/84/
Az évzáró előadás néhány pillanata

Az évzáró műsorban felléptek az egyesület táncosai: az érmihályfalvi Show Dance modern/show-tánc produkciókkal, Zdroba Natália és Kovács Balázs fox- és diszkótáncot, valamint bécsi keringőt mutatott be (felkészítőjük Máté Tímea).
Az érkörtvélyesi Fly Away és Silver Wings hip-hop, klasszikus témás-tánc és retro produkciókkal varázsolták el a közönséget, az érmihályfalvi Forever Dance és Best of Dance dzsesszbalett, rock és hip-hop produkciókkal fokozták a hangulatot. Már természetesnek mondható, hogy az egyesületi évzárón feltűnik a Mikulás, aki most a vadonatúj, ovis csapattal lépett színpadra.
Érmihályfalván szinte telt ház, míg Körtvélyesen zsúfolásig telt kultúrház fogadta a táncosokat. A műsor végén az egyesület 70 táncosa a Mikulással együtt mutatta be a záró koreográfiát, melynek végén a gyerekek ajándékcsomagokat kaptak (köszönet érte a támogatóknak: Gama Abrasivi Europa SRL, Vasicom SRL).
Mindkét helyszínen a polgármester – Érmihályfalván Nyakó József, Érkörtvélyesen Nagy István – biztató szavait hallgathatták meg a táncosok, az elöljárók további kitartást, sok sikert kívántak az egyesület munkájához.
Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenki munkáját és segítségét, hiszen a bel- és külföldi versenyeken való részvétel lehetetlen lett volna a támogatók nélkül.
Máté Zsolt egyesületi elnök

(A műsorról amatőr videók tekinthetőek meg ide és ide kattintva.)

Keresés