Silver Wings: kijutottak az EB-re és a VB-re

Silver Wings: kijutottak az EB-re és a VB-re
2015. May 21.
A Silver Wings Egyesület táncosai május 9-én újabb versenyen vettek részt: Nagyváradon rendezték meg az IDO 2015 Országos Hip-Hop táncversenyt, melynek tétje az Európa- (Lengyelország) illetve a világbajnokságra (Olaszország) való kvalifikálás volt.
/vlm/Image/Show/84/
Az egyéni versenyben részt vett táncosok (további fotók: oradealife.ro)

A lányok egyéni versenyében, gyermek kategóriában 38-an, míg felnőttben 34-en versengtek a legjobbnak járó címért az ország legügyesebb táncosai. A Silver Wings-ből 8-an próbáltak szerencsét:
– Somogyi Orsolya (Érmihályfalva), felnőtt kategória – elődöntő (1-9)
– Orosz Mária (Érmihályfalva), felnőtt kategória – selejtező (10-34)
– Somogyi Csilla (Érmihályfalva), gyermek kategória – középdöntő (11-25)
– Klein Éva (Érmihályfalva), gyermek kategória – középdöntő (11-25)
– Dersedan Denisa (Érmihályfalva), gyermek kategória – középdöntő (11-25)
– Gyenge Viktória (Érmihályfalva), gyermek kategória – középdöntő (11-25)
– Kovács Kincső (Érmihályfalva), gyermek kategória – középdöntő (11-25)
– Zih Babara (Érkörtvélyes), gyermek kategória – selejtező (26-38).
A párosok felnőtt versenyében a Somogyi Orsolya-Orosz Mária duónak az idén sajnos nem sikerült a döntőbe jutni, de először voltak jelen a felnőtt kategóriában és értékes tapasztalatokkal tértek haza.
Az egyéni és páros versenyek után jöttek a csoportok illetve formációk, a Silver Wings Érkörtvélyesről “mini-produktion”- kategóriában, míg a Forever Dance Érmihályfalváról gyermek hip-hop kategóriában versengett az ország legjobb csoportjaival a dobogós helyezésekért.
A Forever Dance 2. helyen zárta a versenyt, megszerezve az egyesület eddigi legjobb eredményét és nem utolsó sorban a jogot az EB-n illetve a VB-n való részvételre.
Máté Zsolt egyesületi vezető elmondta: büszke minden táncosára, hogy ki mernek állni akár egyéniben, párosban vagy csapatban és vállalják a versenyt, a küzdelmet, hogy egyre jobbak legyenek, nem feltétlen a versenyeken való jobb helyezés miatt, hanem önmagukhoz képest nyújtott egyre jobb teljesítmény és fejlődés végett.

Keresés