Simán nyerhettünk volna, de …vesztettünk

Simán nyerhettünk volna, de …vesztettünk
2014. November 15.
Megszerezte a vezetést és legalább féltucat ziccert hagyott kihasználatlanul labdarúgó csapatunk szombat délben, ami meg is bosszulta magát: Nagyváradi Partium - Unirea 2-1.
/vlm/Image/Show/84/
Nem sikerült az idegenbeli pontszerzés

A labdarúgó negyedik liga 13. fordulója nem hozott szerencsét az Unirea csapatának, bár előzetesen esélye volt akár a három pont megszerzésére is, még akkor is, ha szombati ellenfele, a Nagyváradi Partium egy ponttal és két hellyel előtte tanyázott a tabellán. Ennek megfelelően alakult a játék képe is a hegyközpályi stadionban: az első 30 percben legalább hat ziccerünk maradt ki, úgy, hogy közben – a 25. percben – Keresztúri egy kiugratást követően a vezetést is megszerezte – 0-1. Hat perccel később egyenlítettek a hazaiak, amikor gyakorlatilag első helyeztük során egy kapushibát kihasználva sikerült a labdát a hálónkba gurítani – 1-1. Kisvártatva a vezetést is megszerezhették volna, de a kapufa útját állta ennek.
A második félidőben kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, hol egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben. A 75. percben egy mintegy 16 – 18 méterről leadott lövés talált utat a kapuba, előnyhöz juttatva a Partiumot – 2-1. A lefújásig még újabb két nagy helyzetünk maradt ki, így a találkozó után Szabó Zoltán edző újra csak azt mondhatta: ha helyzeteinket jobban kihasználtuk volna, most három ponttal gazdagabbak lennénk.
Az Unirea összeállítása: Ármós – Csiri, Lakatos, Crisan, Fórián, Fele, Kiss (46.p. Vadkerti), Gyula, Keresztúri, Illés, Dumiter.
Az ifjúsági csapatok találkozóját is a Partium nyerte 3-1 arányban.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg (minden meccs lejátszása után).
A következő fordulóban az Unirea a Praszler stadionban fogadja a Harangmezői FC csapatát, a találkozó szombaton 14 órakor kezdődik.

Keresés