Sportmaraton: 150 perc edzés

Sportmaraton: 150 perc edzés
2014. November 1.
Hét éves volt a legfiatalabb résztvevő az Aktive Fitnes által szervezett Sportmaratonon, melyen 30 perces "órák" alatt öt sportolási módot próbáltak ki.
/vlm/Image/Show/84/
Öt fajta testedzést gyakoroltak a sportmaraton résztvevői

Húsz lelkes ember vett részt az Aktive Fitnes csoport által a napokban rendezett első Sportmaratonon, melyen összesen 150 percig, kellemes hangulatban sportolhattak. Megjegyzendő, hogy a legfiatalabb résztvevők egy 7 éves kislány volt, de nem sokkal “előzte meg” egy 10 éves kisfiú sem – mindketten kitartóan tornáztak anyukáik mellett, akik példamutató módon, más hasonló alkalmakra is elviszik őket.
A zumba, az aerobik, a kangoo, a tae-bo és a pilates “órák” 30 percesek voltak, 10 perces szünetekkel megszakítva, ami alatt egy pillanat pihenőt lehetett tartani, inni egy korty vizet, és máris folytatódott a testedzés.
A felsoroltak közül a pilates volt az Aktive Fitnes foglalkozásain rendszeresen résztvevőknek újdonság, ám mindenkinek tetszettek a lassú, relaxációs zenére történő mozdulatsorok.
A 150 perc elteltével bizony minden résztvevőnek már nehezére esett a mozgás, ám elégtétellel tölthette el őket, hogy teljesítették a sportmaraton.

(Az eseményen készült videók ide kattintva nézhetőek meg.)

Keresés