Súlyos baleset Érsemjénben

Súlyos baleset Érsemjénben
2017. January 19.
Súlyos baleset történt csütörtök délben Érsemjén központjában, melynek egyetlen sérültjét mentőhelikopter szállította el az érmihályfalvi labdarúgópályáról Nagyváradra.
/vlm/Image/Show/84/

Csütörtök délben mentők és rendőrségi járőrkocsik szirénájának hangja verte fel Érsemjén csendjét: a település központjában történt baleset. A SMURD-gyorsmentő később a szomszédos Érmihályfalvára száguldott, a labdarúgó pályára, ahová 12,30 óra után nem sokkal egy SMURD-mentőhelikopter szállt le – mindebből már lehetett tudni, hogy nagy a baj.

A mentőkocsi ajtajai még hosszú percekig nem nyíltak ki, vélhetően a sérült állapotának stabilizálásával, szállíthatóvá tételével voltak elfoglalva odabent. Később kiemelték a hordágyat, és a focipálya havas talajára téve további legalább negyedórán át folytatódott az orvosi beavatkozás, mielőtt a helikopterbe tették a sérültet. A légi jármű ezek után emelkedett a magasba, a pálya körül összegyűlt tömeg figyelmétől követve.

Érsemjén központjában, nem messze a helyi rendőrörstől történt a baleset, melynek áldozata maga is az állomány tagja, helyben teljesített szolgálatot, e napon nem volt szolgálatban. Mint megtudtuk, nem messze parkolt autójával az örstől, ahova hátramenetben akart elérni. Az egyébként tiszta úton valami módon irányt változtathatott, kisodródott az árok partjára, ott megpördült, egy hídfőnek csapódott, majd egy fa állította meg. A hátramenet és a rövid táv okán nem lehetett nagy a sebesség, ehhez képest hihetetlen, amilyen roncsolódás következett be a járműben, melynek anyósülés felőli része tört össze nagyon. A fiatal férfi egyedül volt a járműben és láthatóan súlyos fejsérülésekkel vitték a megyeközponti kórházba.

(erdon.ro)

Keresés