Szabadság Feszt: keresik a fesztivál szépét

Szabadság Feszt: keresik a fesztivál szépét
2014. July 2.
A július 10.–13. között megrendezendő margittai Szabadság Feszt szervezői új versenyt hirdetnek: keresik a fesztivál szépét! A Miss Freedom Fest nevet viselő szépségversenyre bármely hölgy jelentkezhet, aki betöltötte 16. életévét, de még nem múlt el 28 éves.
/vlm/Image/Show/84/

A vetélkedő díjazása is figyelemre méltó: az első három helyezett értékes nyereményeket kap, a Miss Freedom Fest címet elnyerő hölgy pedig egy hajdúszoboszlói welness-hétvégét nyer a háromcsillagos Hotel Koronába, aqua-palace belépőkkel együtt, ahova másodmagával utazhat el.

A jelentkezési adatlapot (letöltés) a miss@szabadsagfesztival.eu e-mail címre kell elküldeni. A jelentkezési laphoz egy teljes alakos fotót is mellékelni kell, ami nem lehet régebbi mint egy éves. Bővebb felvilágosításért telefonon is érdeklődhetnek Kiss Nóra szervezőnél a 0740-02 83 56-os telefonszámon.

A jelentkezési határidő 2014. július 6., a szervezők pedig július 8-ig értesítik a jelentkezőket arról, hogy be lettek-e válogatva a július 13-i döntőbe. A legjobbak közé bejutott lányok négynapos VIP belépőt nyernek a Szabadság Fesztre és július 11.–13. között a helyszínen próbálhatnak majd a szervezők irányításával.

Közben még lehet szavazni a fesztivál Facebook-oldalán a Szabadság Feszt énekes tehetségkutatójának versenyzőire, pillanatnyilag az érmihályfalvi Venkli Virág áll az élen.

Az ermihalyfalva.ro a Szabadság Feszt egyik médiatámogatója.

Keresés