Szabadság Feszt: Nők napján elrajtolt a bérletértékesítés

Szabadság Feszt: Nők napján elrajtolt a bérletértékesítés
2019. March 11.
Péntektől lehet megvásárolni a Super Early Bird bérleteket, a teljes fesztivál idejére mindössze 50 lejért.
/vlm/Image/Show/84/

A Szabadság Fesztet immár hetedik alkalommal, augusztus 29.– szeptember 1. között szervezi meg a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ), Margittán az új városi termálstrandon. A program már elkészült, a fellépőkkel a szerződést már megkötötték a szervezők, hamarosan elkezdik a részletes információk kiadását is.

A megye és a régió legnagyobb ifjúsági fesztiváljára március 8-ától, péntektől lehet megvásárolni a Super Early Bird bérleteket, a teljes fesztivál idejére mindössze 50 lejért. A szervezők ebből mindössze 300 darabot adnak ki, tehát addig lehet majd ezeket megvásárolni, ameddig a készlet tart.

Boda Gergely Zoltán, a Szabadság Fesztivál főszervezője elmondta, a korábbi évek tapasztalatai alapján az első körben kiadott, ilyen alacsony árú bérletek napokon belül elfogynak, ezért érdemes idejében felvenni a kapcsolatot az eladókkal.

„A fesztivál szervezésével nagyon jól állunk. Az együttesekkel már megkötöttük a szerződéseket, és elmondhatom, ismét a magyar popzenei elit képviselői jönnek el a fesztiválra. Sőt, olyan együttes is van, amely idén már duplázni fog, vagyis visszahívtuk a Szabadság Fesztre, mert a korábbi években akkora bulit csaptak, és a közönség is kérte, hogy újra hozzuk el őket”; – magyarázta a főszervező. Boda Gergely egyelőre nem árult el többet a meghívottakról, de azt tudatta, hamarosan sorban bejelentik majd, kik azok, akik fellépnek a margittai ifjúsági fesztiválon.

„Érdemes követni a Szabadság Feszt hivatalos Facebook-oldalát, mert ott folyamatosan tesszük ki ezután a frissebbnél frissebb híreket, és számtalan játékot is hirdetünk. Belépőket, ajándéktárgyakat lehet nyerni, ha játszanak velünk”; – ismertette Demián Zsolt, fesztivál margittai főszervezője, aki elmondta még: az első háromszáz bérlet megvásárlójának ajándék 2019-es karszalagot és fesztiválos matricát ajándékoznak.

Jegyeladók: Érmihályfalva – Boda Brigitta: 0753- 918959; Margitta – RMDSZ iroda: 9 és 16 óra között; Nagyszalonta – Hajdu Viola: 0758-939885, Nagyvárad – Gekko Pub 17 és 01 óra között; Boldizsár Ágota: 0755-149910; Székelyhíd, Bihardiószeg – Muta Jószef: 0755-294982; Szalacs – Szántó Ottó: 0754-583294; Szilágy megye – Kraszna – Gál Melissza.

Bérletek interneten is vásárolhatók a biletmaster.ro honlapon.

Szabadság Feszt Sajtószolgálat

Keresés