SzabadságFeszt: Érmihályfalvi a fesztivál szépe

SzabadságFeszt: Érmihályfalvi a fesztivál szépe
2014. July 14.
Három borongós, záporokkal tarkított nap után vasárnap beköszöntött a szikrázó napsütés a margittai SzabadságFeszt helyszínére. A Miss SzabadságFeszt szépségverseny döntőjének zsűrije úgy döntött, hogy a fesztivál szépe Rácz Henrietta.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi fesztiválozók egy része (fotó és szöveg: Bíró Orsolya)

A margittai Szabadság Fesztivál csütörtöki, pénteki és szombati napjainak programját kissé “átírta” az időjárás – ezek beszámolói itt, itt, itt és itt olvashatóak. A vasárnap egy laza rádióműsorral indult, majd vetélkedők – matraccal úszás, matracon húzás, lábtenisz, strandröplabda, foci minibajnokság, folyékony szappanos hasoncsúszda – következtek.
Délután az érdeklődés a strand melletti parkolóban álló színpad felé irányult, mert miután a kétéves Acélszív rockbanda előadta dalait, megkezdődött a Miss SzabadságFeszt szépségverseny döntője. A zsűriben helyet foglalóknak ugyan nem volt egyszerű dolguk, végül mégis sikerült egyetértésre jutniuk abban, hogy a fesztivál szépe az érmihályfalvi Rácz Henrietta, udvarhölgyei pedig Gergely Jessica és Szűcs Nóra legyenek. A szépségkirálynő választásnak volt egy online, a Facebook-on történt lájk-gyűjtögető oldala is, amelyet viszont Jeremiás Éva nyert közel 900 “tetszikeléssel” a feltöltött képe alatt.
A továbbiakban nagyváradi Oana Pereţ, a szalontai Wrong Way együttes, Páll Tímea, illetve a Zanzibár együttes koncertezett
. A fesztivál végére majdnem teljesen kiürült a strand területe, mert a nagymedencéből leengedték a vizet, és a szokásos esti dj-party is elmaradt, viszont még így is sokan együtt üldögéltek a nagy kivetítők előtt, mert – mint tudjuk – a 2014-es SzabadságFeszt egy napon ért véget a labdarúgó világbajnoksággal.

(A hangulatból egy kis ízelítő-videó ide kattintva nézhető meg, további fotók pedig itt.)

Keresés