SzabFeszt 2018: augusztus vége/szeptember eleje

SzabFeszt 2018: augusztus vége/szeptember eleje
2018. March 22.
Nem nyárindító, hanem szezonzáró buli lesz idén a Szabadság Fesztivál. A szervezők közleménye.

A nagy bejelentés után, mint sokak számára feltűnt, csend övezte a 2018-as Szabadság Feszt körüli eseményeket. A szervezők elmondása szerint a kezdeti lelkes bejelentést után felmerült néhány olyan jellegű probléma, amely befolyásolta a rendezvény megvalósulását.

„Az elmúlt évekhez képest objektív okok miatt az idei nem a nyár indító, hanem záró bulija lesz. Figyelembe véve a megye többi eseményét a Szabadság Feszt 2018-ban augusztus 30-31 és szeptember 1-2 dátumokon kerül megrendezésre”;, mondta el Boda Gergő, a rendezvény főszervezője.

Ígéretük szerint, a dátummódosítás végleges és jövő héttől újra beindul a kommunikáció a Facebook illetve egyéb csatornákon.

A hétvége folyamán már megjelennek a legújabb design-elemek, hiszen 2018-ban nem csak a belső szabályzatban történnek változások, hanem külsőben is megújul a rendezvény. A belső szabályzat legnagyobb szigorítása az alkohol bevitelben történik, a szervezők elmondása szerint szeretnék bevezetni a „zéró toleranciát”;, ami értelmében beköltözéskor sem lehet majd bevinni alkoholos italokat.

Idén eddig 10 együttessel és 6 lemezlovassal írtak alá szerződést, akik bejelentése fokozatosan fog megvalósulni. A felhozatalban ismét megtalálható lesz minden zenei irányzat. A jegyárak szintén nem kerültek egyenlőre nyilvánosságra, de a nyilatkozatok alapján nem történnek nagy változások az előző években megszokott „low cost”;-os bérletárakban.

A szervezők a kellemetlenségért elnézést kérnek.

Keresés