Szalacson tanácskoztak a cserkészparancsnokok

Szalacson tanácskoztak a cserkészparancsnokok
2015. January 13.
Szalacson tartották az elmúlt szombaton év eleji tanácskozásukat a Bihar Megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség csapatparancsnokai. Érmihályfalvát Gliga Judit és Széles Csilla csapatvezetők képviselték. Az alábbiakban olvasható az érmihályfalvi cserkészcsapat 2015-ös programterve is.
/vlm/Image/Show/84/
A szalacsi Zöld Ház adott otthont a tanácskozásnak

Házigazdaként Horváth Béla alelnök köszöntötte a jelenlévőket, majd Borsi Imre Lórántnak a BICSISZ elnöke először a szervezet elmúlt éves rendezvényeit, elért eredményeit értékelte, megköszönte a vezetők ezekbe fektetett munkáját, aktív szerepvállalását.

A találkozó műhelymunkával folytatódott: közösen előkészítették a szervezet 2015-ös ütemtervét. A csapatok helyi szintű programjai mellett idén is megszervezik a cserkészek megyei szintű programjai is, többek között a téli sítáborokat, a nyári szövetségi tábort, illetve döntés született arról is, hogy az idei őszi cserkésztalálkozónak a Belényes-medencei Köröstárkány fog otthont adni.

A tanácskozás is jó alkalom volt arra, hogy a tapasztalatcsere mellett, egy családias légkörben közös hétvégét tölthessenek a cserkészvezetők, valamint új ötletekkel és tervekkel gazdagodjon a szervezet, mely idén ünnepli megalakulásának 5-ik évfordulóját.

A 14-es számú érmihályfalvi Kölcsey Ferenc cserkészcsapatot Gliga Judit és Széles Csilla csapatvezetők képviselték, akik a többi cserkészvezetőhöz hasonlóan

felvázolták, milyen csapatösszerázó tevékenységeket fognak megtartani 2015-ben.

Az alábbiakban olvasható az érmihályfalvi cserkészcsapat idei programterve:

Keresés