Számos edzőmeccsel (is) készül az Unirea

Számos edzőmeccsel (is) készül az Unirea
2017. January 26.
A napokban megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Érmihályfalvi Unirea. Vannak változások a keretben, de a klub vezetésében is.
/vlm/Image/Show/84/

Az első edzést a klubvezetés gyűlése előzte meg, melyen Fele Attila elnök, illetve a felnőtt, ifjúsági és utánpótlás csapatok edzői megtartották az őszi szezont értékelő beszámolóikat. Változás történt az edzők névsorában. A felnőtteket továbbra is ifj.Fele Sándor edzi, az ifjúságiakat Fele Szabolcstól Szász Attila vette át, nevezettek egymás munkáját is segítik, utóbbi marad minden korosztály kapusedzője is. Az utánpótlás csapatoknál (junior E és D) maradt Szabó Zoltán. A klubvezetésben is van változás: az alelnöki tisztet az Unirea korábbi játékosa (illetve a C és a B-ligában is megfordult) Szalai Zoltán tölti be.
Az első találkozáskor a klubvezető az öltözőben köszöntötte a játékosokat, majd rövid megbeszélést követően ifj.Fele Sándor máris a pályára küldte, pontosabban vezette tanítványait, hogy meg is kezdjék az edzést. A tréner kérdésünkre elmondta az őszről ismert keretet érintő változásokat: távozott Pap László (aki Hajdúszoboszlón folytatja), az ősszel megsérül Perényi Szilárd kapus és Lakatos János hátvéd is megkezdte a felkészülést. Még nem edz a csatár Alex Gego, de február folyamán csatlakozik társaihoz. Tovább folytatódik az ifjúsági játékosok “beépítése” a felnőttek közé, illetve 1 – 2 játékos “beszerzését” is tervezik. A cél, hogy a bajnokságot az első 6 között fejezzék be, ennek elérése érdekében máris több edzőmeccset lekötöttek, ezekre idegenben kerül sor, február folyamán: 4-én Tiszafüred ellen (Szoboszlón), 8-án Szoboszló ellen, 11-én Nagykároly ellen, 14-én a Nagyváradi Egyetem ellen, 18-án Nyíradony ellen (Szoboszlón), 21-én (vagy 22-én) Gyula U19-es csapata ellen.
Az edzéseket az ifjúsági és korosztályos csapatok is megkezdték (alábbi képünkön a junior D).
(erdon.ro)

Keresés