Székelyhídon jártak, a Gyermek Jézus Búcsún

Székelyhídon jártak, a Gyermek Jézus Búcsún
2015. June 2.
A Bank utcai napközibe járó gyerekek is ott lehettek vasárnap azon a Székelyhídon tartott ünnepségen, melyen Böjte Csaba szerzetes celebrálta a szentmisét.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi csoport Böjte Csabával

Második alkalommal rendezték meg vasárnap, május 31-én Székelyhídon a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz tartozó Gyermek Jézus Otthon lakóinak Gyermek Jézus Búcsú-ünnepségét. Az ünnepi szentmisét Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, az alapítvány vezetője celebrálta.
A szentmise után a templommal szomszédos otthon (egykori Stubemberg kastély, majd líceum) udvarán látták vendégül a meghívottakat, közöttük más gyerekotthonok lakóit is.

Utóbbiak között voltak az érmihályfalviak is: a Bank utcai iskola épületében működő napközibe járó 19 gyerek mindegyike jelen lehetett az eseményen. A csoport vezetője, András Ildikó tanárnő ezúton is köszönetet mond Felvinczi Erzsébet (Dolly) és Molnár Lilla tanítónőknek, illetve Széll-Gazsi Elvira vállalkozónak, amiért lehetővé tették a gyerekek buszos utaztatását Székelyhídra, ahova remélik, jövőre is eljutnak.


Keresés