Személyi változások

Személyi változások
2014. September 29.
Bizottsági tagok személyéről döntöttek a képviselő-testület hétfő délelőtti ülésén.
/vlm/Image/Show/84/
Az oktatással kapcsolatos döntéseket is hoztak

Hétfőn délelőtt tartotta szeptemberi havi ülését a Helyi Tanács. Egyik napirendi pontként az iskolákkal kapcsolatos személyi ügyekben döntöttek.
Elsőként a vezetőtanácsokban résztvevő tanácsosokat választották ki. Két-két főről volt szó, javaslat is csak ennyi volt: a Zelk Zoltán Általános Iskolában Chiș Gheorghe és Gazsi Zsolt, a Mezőgazdasági Főgimnáziumban Krizsán Csaba és Belán István kapott megbízást.
Ugyancsak mindkét iskolába delegálni kellett, de már csak egy-egy személyt “a tanítás körülményeit és minőségét felügyelő és biztosító” bizottságba. Két javaslat volt: Kovács Attila (általános iskola), és Kiss Imre (középiskola). A nevezett RMDSZ-es tanácsosokat minden esetben egyhangúan szavazták meg kollégáik.
Egy másik napirendként a képviselő-testület alkubizottságában is változást hajtottak végre. A testületből visszalépett egyéb elfoglaltságaira hivatkozva Karsai Attila alpolgármester, helyére Kovács Attilát, illetve Pap Sándort javasolták. A szavazáson előbbi 12 voksot kapott (RMDSZ-tanácsosok, egy fő hiányzott), utóbbi 4-et (EMNP-frakció). Egyhangúan szavazták meg, hogy az alkubizottság elnöke a továbbiakban Krizsán Csaba legyen.

Keresés